Stråtag

For professionelt lagt nyt stråtag i områder som Horsens, Vejle og resten af Midtjylland, står Tækkefirmaet E. Knudsen & Søn til rådighed.

Nyt stråtag i Horsens, Vejle og resten af Midtjylland

Skal du have lagt nyt stråtag i Horsens, Vejle eller resten af Midtjylland, står Tækkefirmaet E. Knudsen & Søn gerne for opgaven. Vi kan både lægge nyt eller tilbyde reparation af stråtag.

Det danske vejr varierer fra sol til blæst, sne og regn. Derfor er det vigtigt, at stråtaget er lagt helt rigtigt ned til mindste detalje. Med os som dit professionelle tækkefirma er du garanteret et kvalitetssikkert arbejde.

Vi har erfaring helt tilbage til 1920 og leverer kvalitet og service i topklasse – hver gang.

Stolte traditioner med nylægning og reparation af stråtag

Vi er en familievirksomhed, som ved hvert generationsskifte har givet vores stolte arbejdsmetoder videre. Det er din garanti for solidt, funktionelt og pænt stråtag og håndværk – uanset opgavens størrelse.

Vi sørger for en tækning og brandsikring, der holder, så du i mange år fremover ikke behøver bekymre dig om taget.

Tækkefirmaet E. Knudsen & Søn står også gerne for tømrerarbejde ved nyt stråtag i form af eksempelvis rejsning af spær, opsætning af lægter og kviste samt varmeisolering.

Foreningen Straatag

Som ejer af stråtag kan det være en fordel at melde sig ind i Foreningen Straatag, som blandt andet arbejder for at bevare stråtaget i Danmark og udbrede kendskabet til landets bygningskultur.

Som medlem er en af fordelene, at man fire gange årligt modtager et informativt medlemsblad.

Kontakt os og hør mere

Tækkefirmaet E. Knudsen & Søn syd for Vejle står altid klar med vejledning og et uforpligtende tilbud. Kontakt os gerne på telefon (+45) 75 55 13 56 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for nyt stråtag.​ Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen eller sende en mail på h.duedahl@hotmail.com, og så kontakter vi dig.

Se vores referencer.

Kontakt os i dag

Har du en forespørgsel?

Send en besked, ring på telefon (+45) 75 55 13 56, mobil (+45) 21 66 96 98 eller send os en email på h.duedahl@hotmail.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver også uforpligtende tilbud!