Kviste

Med års erfaring i området omkring Vejle kan vi montere forskellige typer kviste på både nye og ældre stråtage.

Kviste til stråtaget

​Et pænt stråtag kan også have brug for flotte kviste. Tækkefirmaet E. Knudsen & Søn har flere års erfaring på området og kan montere mange forskellige typer kviste på både nye og ældre stråtage i hele området omkring Vejle.

Vi kan vejlede om kviste

Ønsker du mere plads på førstesalen, eller er du træt af at føle dig indelukket på grund af smalle skråvægge? Ved at opføre kviste i stråtaget har du mulighed for at skabe mere lys, liv og rum på en snæver førstesal – og vi har erfaringen og ekspertisen til at hjælpe dig.​

Vores kunders ønsker og ideer er altid i centrum, og vi udfører alle opgaver med udgangspunkt i dine og din boligs behov. Med vores store viden på området kan vi vejlede i, hvad der vil passe bedst til bygningen både funktionelt og æstetisk.​

Vi sørger ikke bare for at overholde alle tekniske bestemmelser. Vi har også hele tiden bygningens udseende som helhed i fokus, hvorfor du er sikret smukke kviste i højeste kvalitet.

Kvalitet og grundighed

Tækkefirmaet E. Knudsen & Søn vægter kvalitet, grundighed og personlig kontakt meget højt. Inden opgaven tager vi en grundig snak med dig om, hvad dine ønsker og behov er.

På den måde kan du være sikker på at vores arbejde som tækkemand lever op til dine forventninger.

Kontakt os omkring kviste

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 75 55 13 56, hvis du ønsker at vide mere om kviste til dit stråtag.

Kontakt os i dag

Har du en forespørgsel?

Send en besked, ring på telefon (+45) 75 55 13 56, mobil (+45) 21 66 96 98 eller send os en email på h.duedahl@hotmail.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver også uforpligtende tilbud!