Mønning

Tækkefirmaet E. Knudsen & Søn i Vejle tilbyder ekspertise inden for mønningsskift til forskellige typer af stråtag, herunder hømønning og lyngmønning.

Rygning og mønning på stråtag

Trænger rygningen på dit stråtag til en ny mønning, kan tækkefirma E. Knudsen & Søn ved Vejle stå for udførelsen. Vi har over 25 års erfaring med mønning på stråtag, og vi løser både store og små opgaver inden for:

  • Hømønning
  • Lyngmønning
  • Lollandsmønning
  • Græstørvmønning
  • Kobbermønning

Udskiftning af mønning på stråtag

Rygninger skal – afhængig af hvilken type mønning – skiftes hvert 4. -10. år for at sikre bedst mulige holdbarhed. En stor fordel ved kobbermønning er dog, at det holder tagets levetid og aldrig skal skiftes. Kobbermønningen er lavet af kobberplader, som er fremstillet af blikkenslager og monteres af os.

En ærlig løsning

Vi kommer gerne ud til dig og vurderer, hvilken mønning der passer bedst til din bolig. Vi er altid klar med vejledning, inspiration og et uforpligtende tilbud. Tækkefirmaet E. Knudsen & Søn i Vejle vægter ærlighed højt og overholder altid alle aftalte betingelser og priser. Vi leverer naturligvis til tiden, og vi sørger for, at alt er tilset en ekstra gang, inden vi afslutter opgaven.

Kontakt os omkring mønning

Vi er med i Tækkelauget, som arbejder målbevidst på at bevare vores fag, og at der udføres arbejde i topklasse. Kontakt os gerne på telefon (+45) 75 55 13 56, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en rygning.

Kontakt os i dag

Har du en forespørgsel?

Send en besked, ring på telefon (+45) 75 55 13 56, mobil (+45) 21 66 96 98 eller send os en email på h.duedahl@hotmail.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver også uforpligtende tilbud!