Mønning og rygning

Trænger rygningen på dit stråtag til en ny mønning, kan tækkefirmaet E. Knudsen & Søn ved Vejle stå for udførelsen. Vi har over 25 års erfaring og løser både store og små opgaver inden for:

  • Hømønning
  • Lyngmønning
  • Lollandsmønning
  • Græstørvmønning
  • Kobbermønning

Udskiftning af mønning

Rygninger skal – afhængig af hvilken type mønning – skiftes hvert 4. -10. år for at sikre bedst mulige holdbarhed. En stor fordel ved kobbermønning er dog, at det holder tagets levetid og aldrig skal skiftes. Kobbermønningen er lavet af kobberplader, som er fremstillet af blikkenslager og monteres af os.​

En ærlig løsning

Vi kommer gerne ud til dig og vurderer, hvilken mønning der passer bedst til din bolig. Vi er altid klar med vejledning, inspiration og et uforpligtende tilbud. Tækkefirmaet E. Knudsen & Søn i Vejle vægter ærlighed højt og overholder altid alle aftalte betingelser og priser. Vi leverer naturligvis til tiden, og vi sørger for, at alt er tilset en ekstra gang, inden vi afslutter opgaven.

Kontakt os omkring mønning

Vi er med i Tækkelauget, som arbejder målbevidst på at bevare vores fag, og at der udføres arbejde i topklasse. Kontakt os gerne på telefon 75 55 13 56, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en rygning.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på telefon (+45) 75 55 13 56, mobil (+45) 21 66 96 98 eller send os en email på h.duedahl@hotmail.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver også uforpligtende tilbud!