Historie

Vi er et tækkefirma med generationers erfaring og stolte arbejdstraditioner. Hos os er kvalitet, grundighed og service i topklasse.

Om tækkefirmaet E. Knudsen & Søn

Kvalitet, grundighed og service i topklasse er nøgleordene hos Tækkefirmaet E. Knudsen & Søn. Vi er et tækkefirma, som går flere generationer tilbage, og som har mange års erfaring og stolte arbejdstraditioner.​

Som tækkefirma med service i fokus, er vores kunders ønsker og behov det vigtigste for os. Derfor går vi højt op i at levere kvalitetsarbejde, som du bliver fuldt tilfreds med, til en fornuftig pris.

Solid erfaring

Tækkefirmaet blev etableret af Anders Knudsen og Niels Nielsen i 1920. Senere blev Anders Knudsens fire sønner en del af firmaet, og det førte til navneændringen: ”Tækkefirmaet Anders Knudsen og sønner”.​

Anders Knudsen stoppede i 1968, hvor sønnerne Ebbe og Evald fortsatte virksomheden indtil 1985 under navnet Tækkefirmaet Brødrene E. Knudsen. I dag er drives virksomheden af Ebbe Knudsens søn Henning Duedahl, der sammen stræber efter at drive virksomheden videre med samme ånd og stolte håndværkstraditioner.

Kvalitet og ærlighed

Er du på udkig efter et tækkefirma i Vejle eller omegn, som ved hvor vigtig kvaliteten er, når det drejer sig om et smukt og holdbart tagarbejde, og som sætter kunden og et ærligt samarbejde i centrum, er vi de helt rette at vælge.

Vi fik nyt navn

Vores tækkefirma skiftede i 1985 navn til Tækkefirmaet E. Knudsen & Søn, da Henning Knudsen, i dag Duedahl, overtog firmaet sammen med sin far, Ebbe Knudsen. ​Firmaet er i dag drevet af Henning Duedahl.

Kontakt os i dag

Har du en forespørgsel?

Send en besked, ring på telefon (+45) 75 55 13 56, mobil (+45) 21 66 96 98 eller send os en email på h.duedahl@hotmail.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver også uforpligtende tilbud!